Flæsketerrine
Indsendt : Red : |
|
|
Lad den optøede spinat dryppe godt af og bland den med skinken, der er skåret i terninger.
Pisk æg og creme fraiche let sammen.
Tilsæt reven ost, kartoffelmel og estragon.
Bland spinat og skinke i og krydr med salt og peber.
Hæld blandingen i en velsmurt form ca. 1 liter.
Dæk med folie.
Prik et par huller i folien. Bag terrinen ca. 1 time ved 200 grader C, til den føles fast. Server den lun eller kold med salat til. |
|
Opskriften er vist 3070 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer sille - 2011-04-17 13:36:48 den mætter godt ps den er mega god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne