Flæsketerrine

Flæsketerrine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hele optøede spinatblade
200 g.skinke
4 æg
2 dl.creme fraiche 18%
125 g.reven ost
2 spsk.Kartoffelmel
1 tsk.Estragon
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Lad den optøede spinat dryppe godt af og bland den med skinken, der er skåret i terninger. Pisk æg og creme fraiche let sammen. Tilsæt reven ost, kartoffelmel og estragon. Bland spinat og skinke i og krydr med salt og peber. Hæld blandingen i en velsmurt form ca. 1 liter. Dæk med folie.

Prik et par huller i folien. Bag terrinen ca. 1 time ved 200 grader C, til den føles fast. Server den lun eller kold med salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 3070 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-17 13:36:48
den mætter godt ps den er mega god