Stegt laks med ris og grapefrugt
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Tør lakseskiverne med køkkenrullepapir, så de er helt tørre.
Smelt fedtstoffet på en pande og lad det blive brunt. Steg lakseskiverne 3 minutter på hver side. Drys med salt. Læg dem på et fad og dæk med folie. Tør panden af. Hæld fløde og creme fraiche i og smuldr bouillonterningen oveni. Kog saucen et par minutter. Smag til med revet citronskal.
Skræl grapefrugten og del den i både og flå hinderne af. Læg laksen på varme tallerkner og pynt dem med grapefrugtbådene. Hæld saucen omkring lakseskiverne og servér med ris og ærter. |
|
Opskriften er vist 11738 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne