Hindbær-banan-kokos muffins
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : Anne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt det flydende margarine og pisk det i æggesnapsen. Mos bananen og tilsæt den. Rør den i dejen. Pisk derefter bagepulver, kokosmel og vaniljesukker/vaniljekorn i dejen. Rør melet i, og pisk til det er rørt sammen. Vend forsigtigt hindbærrene i.
Bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15-20 min. Tjek med en strikkepind el. lign om de er færdige. Hvis der sidder dej fast er de ikke bagt, hvis pinden derimod let slipper kagen og er uden dej, er de færdige. Velbekomme. :) |
|
Opskriften er vist 29984 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Isabel - 2021-06-19 11:50:17 God muffin Josefine - 2021-02-06 21:17:31 De var gode. Jeg brugte friske blåbær. Der blev omkring 12 små, men de skulle have 25 min i ovnen. Skole-elev - 2020-01-08 09:02:05 det er jo bare en super opskrift MUMS! Mathilde - 2015-02-09 19:17:01 Behøver man at putte kokosmel i? Nanna-Sif - 2014-04-16 20:48:52 Bagte dem til min klasse for et par uger siden og de blev fantastiske! bagte til 36 pers og tilsatte en ekstra banan ;) Mums! Anne - 2014-03-01 15:39:23 Meget lækre, havde ikke hindbær så jeg brugt blåbær istedet. Det kan også anbefales. Jeg brugte solsikkekerneolie som fedtstof. Caroline (16) - 2013-02-18 16:18:36 Kagerne blev super gode, havde dog ikke banan i, men tror kun det ville gøre dem bedre! :D Lone - 2012-07-04 00:24:44 Har netop taget dem ud af ovnen - og spist den. Mums! :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne