Estragon krebinetter med champignonsovs
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : |
|
|
Bland kødet med rasp og hakket kapers.
Form til krebinetter og vend dem i lidt mel.
Krydr med salt, peber og estragon.
Steg krebinetterne ved middel varme i 5 minutter på hver side.
Hold dem varme.
Champignonsovs: Rist de rensede champignon i smør i en gryde. Tilsæt fløde og bouillon og kog det sammen nogle minutter. Tilsæt væden fra krebinetterne. Kog igennem og smag til med citronsaft, salt og peber. Anret krebinetterne på et fad og hæld champignonsovsen ved. Kan serveres med båndspaghetti tilsat hakket persille eller med små kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 4758 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne