Panna Cotta med rød sauce
Indsendt af : Sue Indsendt : Red : |
|
|
Panna Cotta:
Opblød Husblassen i koldt vand. Hæld fløden og sukker op i en gryde. Flæk vanillestangen og skrab indholdet ud og kom både det og resten af vanillestangen op i gryden med fløde. Sæt gryden over ved svag varme og varm op til næsten kogepunktet (skal ikke koge) Imens smørrer du 4 forme indvendigt med en neutral madolie (ex. rapssolie) Når fløden er varmet op, knuges husblassen for vand og røres op i den varme fløde til den er opløst. Væsken hældes op i de 4 forme og stilles på køl indtil de stivner. (ca 2 timer) Når de er stivnet fugtes et viskestykke i varmt vand og holdes omkring formene, så slipper Panna Cottaen formen og den kan nemt vendes ud på en tallerken. Rød sauce: Sukker og vand hældes i en gryde og sættes over ved svag varme. Der røres til sukkeret er opløst (skal ikke koge). Tilsæt hindbær, kanel og rødvin og giv det et hurtigt opkog. Si saucen for at fjerne kernerne og stil saucen til afkøling indtil servering. Anret Pannacottaen på en tallerken og hæld noget af saucen ovenpå. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 5595 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne