Laks med mandler og ananas
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og hakkes fint. Champignonerne vaskes og skæres pænt. Ananasen skæres i små stykker og dryppes af. Friske muslinger gøres rene og koges. I tomaterne skæres et kryds, og de lægges i kogende vand et kort øjeblik, til skindet har sluppet kødet.
Tomaterne halveres og kernerne fjernes -skæres i små terninger og stilles koldt. Persille vaskes og hakkes. Løg, champignon og ananas brunes nu i en gryde. Deles i to portioner. I den ene portion kommes tomaterne. Den anden jævnes med fløde og smørmelbolle. Når den har den ønskede konsistens, kommes rejer og muslinger i. Laksen halveres og rengøres. Smøres med persille og hvidløg og trækker i fem min. De brunede løg og champignon, ananas og tomat fyldes i laksen,som samles og lægges i folie. Steges i ovn i 25 min ved 200 g. Risene koges i 2 1/2 dl. Vand. Rør hyppigt, så de ikke brænder på. |
|
Opskriften er vist 16087 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-15 09:57:21 3 dl ris til 2½ dl vand? Så kan jeg bedre forstå, man skal røre hyppigt for at undgå, det brænder på ;-)) H. Poulsen - 2008-04-26 23:18:53 Sjusket opskrift. Citron, mandelsplitter og tomatjuice fra ingredienslisten indgår ikke i tilberedningen. Der er absolut ingen ide i retten - spild af tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne