Skovtursbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud med sukkeret og tilsæt det lunkne vand.
Tilsæt salt, olie, kerner, hvedeklid og rugmel.
Tilsæt hvedemel lidt ad gangen til dejen er fast og smidig.
Ælt dejen godt igennem ca. 15 minutter.
Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse ca. 45 minutter.
Ælt dejen igennem igen, del den i 2 stykker og form dem til runde brød pyntet med dejpølser, -kugler og –blade. Lad brødene hæve på bageplade med bagepapir i 30-40 minutter. Bag brødene ved 200 grader i ca. 45 minutter. Efter ca. 30 minutter pensles brødene med æg pisket med mælk eller bare varm mælk. |
|
Opskriften er vist 2354 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne