Rosin boller 02
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Indsendt af : Rikke Stryhn Indsendt : Red : |
|
|
smelt smørret og tilsæt mælken. når det er lunket rører du gæren ud heri. tilsæt sukker rosiner salt og æg. tilsæt hvedemelet og æg sammen.
lad dejen hæve ca 40 min. form 15 boller og lad dem efterhæve 30 min dækket med et rent viskestykke pensl med æg og bag bollerne ved 200grader C i ca 18 min på midterste ovnribbe. |
|
Opskriften er vist 29813 gange,
og udskrevet 860 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer AM - 2016-01-29 10:14:36 Syntes de blev rigtig gode :D Udskiftede halvdelen af melet med grovmel, og til satte mel til dejen blev håndterbar. Lidt perlesukker på toppen, og de havde været perfekte Laurids Nielsen - 2015-02-24 22:26:22 Tilsat 120 gr mel mere, så var dejen til at arbejde med. Louise Sørensen - 2014-03-01 11:26:30 Det kunne være dejligt hvis man selv kunne vælge antallet af rosinbollerne. Karoline - 2013-09-08 11:48:30 De er super gode, det er ikke sidste gang jeg har bagt dem! jeg synes bare at de er de bedste rosinboller jeg nogensinde har bagt og smagt:) Wagner - 2013-04-19 18:50:54 andre der har oplevet at dejen er MEGET klistret ?? Kan slet ikk forme boller på bordet, da dejen er meget klistret ????????? - 2012-10-28 15:17:26 super gode boller Josefine - 2012-10-18 12:51:11 super gode boller, de smager endnu bedre end jeg havde forestillet mig. Jeg fik 7 i min eksamen med dem. kan virkelig anbefales til alle. Aske - 2012-04-04 17:54:16 Den er god. anonym - 2012-02-16 00:19:45 tak det bliv fantastik, det var mit første brød. kalle - 2012-01-18 14:17:16 den er fin nok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne