Italiensk pølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mikkel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fettucinien koges efter anvisningen.
Det hakkede løg svitses i margarinen. Frankfurterne skæres i centimeter store stykker og svitses sammen med løget. Tomatpasta, fløde og mælk hældes i og det skal lige koge op. Krydr efter behov med salt og peber. Den kogte og afdryppede fettucini vendes i. Klar til servering. |
|
Opskriften er vist 111785 gange,
og udskrevet 2214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Bo - 2017-09-06 18:08:48 Jeg kom nogen Bacon tern i også, og det gjorde det bestemt ikke dårligere sofie - 2016-12-22 12:14:09 Jeg prøver og finde noget uden æg, da jeg har ægeallergi! Hvilket er meget irriterende! Jeg prøver nye retter. Denne her ser meget lækker ud. Har i andre retter man kan lave uden æg? Nils - 2016-12-13 16:29:53 Frederik, det er en god idé at svitse tomatpastaen let, og få det rørt godt rundt, inden du blander det med eller i andet. Så bliver den mindre sur, nærmere lidt sødt. Alternativt kan du drysse lidt sukker i. Nem ret, som ungerne er glade for. frederik - 2016-03-25 21:52:59 ved ikke lige hvad jeg gjorde galt, men mit var meget surt eller det havde en meget speciel smag? Mette - 2015-11-09 09:21:24 Let at lave og familien ææælsker det ;) Jbk - 2012-11-11 15:05:20 Den tror jeg da jeg skal prøve. Gad vide om man kan lave den med ketchup istedet for tomatpure'? Martina - 2012-07-02 16:07:52 Mine børn elsker det, og det er Så nemt at Lave. anonym - 2011-12-23 18:10:51 det smager helt vildt godt anonym - 2011-10-27 17:00:36 Den ser lækker ud, den må absolut prøves :) begynderkokken - 2011-09-27 17:30:56 Jeg kom selvfølgelig til at købe pastasauce og ikke tomatpasta :( hvor længe kan den holde sig i køleskab incl. pastaen nede i.? (: Mette - 2011-09-18 11:04:07 Retten kan fint tilsættes masser af grøntsager - jeg bruger den til at få "ryddet op" i grøntsagsskuffen. Har prøvet med bl.a. forårsløg, gulerødder, brocolli, løg, hvidløg, porrer, peberfrugt, bladselleri m.m. anonym - 2011-09-12 17:27:10 super let at lave.. jeg prøvet at bruge dolmio i steden for tomat pure... en lækker hverdags ret... anonym - 2011-08-30 20:07:17 den er super go :D Katarina - 2011-08-24 12:55:13 Bedste pølse ret for evigt santos - 2011-07-10 16:02:58 kanon smager rigtig godt,og er nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne