Asparges med fisk
Indsendt : |
|
|
Skræl de hvide asparges fra hoved mod fod.
Kog dem i letsaltet vand 15-20 minutter.
Anret den røgede hellefisk på et fad og læg asparges på. Rør dressingen godt sammen og smag den til. Læg den ved. Pynt med kaviar og dild. |
|
Opskriften er vist 2980 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer ??? - 2011-04-09 17:26:42 den er sindsyg god har selv opskriften. man kan godt bruge ekstra chokolade. den bliver dejlig svampet og god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne