Jans lynboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
margarinen smeltes, gryden tages af varmen og mælk/vand hældes i.
gæren, sukker og salt røres sammen på maskine til den bliver flydende. margarine blandingen kommes i og mel til den har en god konsistens. dejen rulles til boller og hæver 20 min på pladen. pensles med kaffe eller æg. bagetid: 10-15min. ved 200 på midterste ovribbe |
|
Opskriften er vist 6981 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer vinni - 2012-07-05 12:05:08 Super godt. nemt at lave også på en søndag morgen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne