Æble-marcipan tærte
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Laura Indsendt : Red : |
|
|
bland mel og sukker og smuld smørret i.
tilsæt ægget og saml hurtigt dejen del dejen i to. tryk den ene del ud i en springform, ca. 24 cm i diameter. stil springformen koldt i ca. 30 minutter. fyld: riv marcipanen fint. smelt smørret i en gryde, og kom marcipan, sukker, æg og citronsaft i. lad blandingen simre unde omrøring, til den bliver jævn. skræl æblerne og fjern kærnehusene. riv æblerne groft. læg de revne æbler i tærtebunden og hæld marcipanmassen over. rul resten af dejen ud og skær den i strimler. læg dejstrimlerne på tværs af hinanden oven på tærten, drys med hakkede nødder. Bagetid: ca. 45 min. i nederst i en 185 grader forvarmet ovn (varmluft 160 grader) Tips: kan serverets med vaniljeis, cremefraiche eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 11704 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne