Pølsehorn med et tvist

Pølsehorn med et tvist, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja de kan sagtens fryses

Indsendt af : louna

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.7 l.lunkent vand
1 dl.olie
2 pk.gær
1 posesolsikkefrø
500 g.havregryn.
60 g.salt
1.5 dl.sukker
1.5 kg.italiensk hvedemel(den hvide fra netto)
1 kg.hvedemel
30 pølser (af de alm, jeg bruger party pølser fra netto)
 
Opskrift:
kom vand, olie, salt, sukker, havregryn, gær, og solsikkefrø i en stor skål og gør det godt rundt
kom det italienske mel i og rør igen godt rundt.
man skal bruge lidt krafter, men de blive gode.
kom forsigtgt hvede melet i lidt af gangen, dejen må ikke blive for tør, men skal klistre lidt. man bruger ca halvdelen af hvedemelet her.
Lad dejen hæve i godt 1 time.

kom den ud på et bord drøsset med mel.
del dejen i det ønslede antal klumper så en klump er til en pølse.
tag hver klump og mas lidt flad mellem hænderne. placer en pølse i midten og fold dejen rundt om.

der kan være 10 på en plade.
bag i 15-20 min ved 200 grader i en varm ovn.

Tips:

de er store. ja men de er gode.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 6846 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu