Pølsehorn med et tvist
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : ja de kan sagtens fryses Indsendt af : louna Indsendt : Red : |
|
|
kom vand, olie, salt, sukker, havregryn, gær, og solsikkefrø i en stor skål og gør det godt rundt
kom det italienske mel i og rør igen godt rundt. man skal bruge lidt krafter, men de blive gode. kom forsigtgt hvede melet i lidt af gangen, dejen må ikke blive for tør, men skal klistre lidt. man bruger ca halvdelen af hvedemelet her. Lad dejen hæve i godt 1 time. kom den ud på et bord drøsset med mel. del dejen i det ønslede antal klumper så en klump er til en pølse. tag hver klump og mas lidt flad mellem hænderne. placer en pølse i midten og fold dejen rundt om. der kan være 10 på en plade. bag i 15-20 min ved 200 grader i en varm ovn. Tips: de er store. ja men de er gode. |
|
Opskriften er vist 6870 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne