Fiskefilet med spinat og butterdejslåg
Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk Indsendt af : Lonni79 Indsendt : Red : |
|
|
*Spinaten optøes.
*Vandet knuges fra spinaten. *I et ovnfast fad (20x30 cm) fordeles spinat, creme fraiche, dild, salt og peber. Øverst lægges fiskefileterne. *Den udrullede butterdej lægges over retten. Med fx. en kærnehusudstikker laves 10-15 huller i dejen. *Dejen pensles med æg. *Fadet sættes på ovnristen i kold ovn på en af de nederste riller. *Retten bages på 200 grader i ca. 40 min. |
|
Opskriften er vist 7203 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-08-03 18:55:32 Hvad kunne der hertil serveres af tilbehør? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne