Pasta med karry

Pasta med karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Natasja

Indsendt :      Red :
Pasta med karry, billede 4 Pasta med karry, billede 1 Pasta med karry, billede 2 Pasta med karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Karry, madras
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
200 gram Pasta penne
   
Opskrift:
Skær kyllingen i små tern og steg det på en pande med salt, peber og karry, til kyllingen er gennemstegt og kom det over på en tallerken

Sæt pasta over til kogning

Hak løget fint, og skær broccolien ud i mindre buketter og svits på panden i det det tiloversblevne smør., hæld fløden over og lade den tykne et par minutter.

Når pastaen er kogt færdig, hældes vandet fra, og de varme pastaer kommes over på panden med fløden, sammen med kyllingen.

Lad det koge op under omrøring, og smag til med salt, peber og evt mere karry. (savnes list smag, kan man tilsætte en grøntsagsbouillon.)

Retten er færdig efter ca.3-5 min på panden, når fløden har jævnet sig.


Serveres med groft brød og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 183413 gange,
og udskrevet 1015 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9748 (2320 kcal)
KJ pr. Pers. 4874 (1160 kcal)
Vægt ialt 1300 gram
Vægt pr. Pers. 650 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 749 KJ (178 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 15.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-14 18:20:20
Hvor herre på lokum, det er let og lækkert! Jeg lavede det med revet gulerødder og frosen spinat (optøet). Det var vildt godt! Tak for opskriften

  -   2013-01-04 19:10:15
Lækker og supernem ret! Jeg valgte at komme champignon i i stedet for broccoli - det er vi mest til i vores familie. Efter at have taget kødet op, valgte jeg også at svitse løg og champignon sammen med karry, hvorefter fløden blev hældt over. Ellers er opskriften fulgt. Det er ikke sidste gang, vi laver denne nemme, billige og gode ret. Tak for den :-)