Pasta med karry
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Natasja Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingen i små tern og steg det på en pande med salt, peber og karry, til kyllingen er gennemstegt og kom det over på en tallerken
Sæt pasta over til kogning Hak løget fint, og skær broccolien ud i mindre buketter og svits på panden i det det tiloversblevne smør., hæld fløden over og lade den tykne et par minutter. Når pastaen er kogt færdig, hældes vandet fra, og de varme pastaer kommes over på panden med fløden, sammen med kyllingen. Lad det koge op under omrøring, og smag til med salt, peber og evt mere karry. (savnes list smag, kan man tilsætte en grøntsagsbouillon.) Retten er færdig efter ca.3-5 min på panden, når fløden har jævnet sig. Serveres med groft brød og salat. |
|
Opskriften er vist 183413 gange,
og udskrevet 1015 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Fischer - 2015-10-14 18:20:20 Hvor herre på lokum, det er let og lækkert! Jeg lavede det med revet gulerødder og frosen spinat (optøet). Det var vildt godt! Tak for opskriften Marianne - 2013-01-04 19:10:15 Lækker og supernem ret! Jeg valgte at komme champignon i i stedet for broccoli - det er vi mest til i vores familie. Efter at have taget kødet op, valgte jeg også at svitse løg og champignon sammen med karry, hvorefter fløden blev hældt over. Ellers er opskriften fulgt. Det er ikke sidste gang, vi laver denne nemme, billige og gode ret. Tak for den :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne