Laks på spinatbund
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spinaten renses og snittes groft. Læg spinaten i et smurt, ildfast fad med ret høje sider. Drys med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Læg laksen ovenpå spinaten og drys med hakket løg. Fadet sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. Fadet skal ikke dækkes til. Det er ikke nødvendigt med ekstra væde, men hvis man har lyst, kan der tilsættes en smule fløde eller hvidvin. Retten kan serveres som hovedret med kartofler, brød og evt. tomatsalat, eller den kan serveres som forret. Her kan man springe kartoflerne over og beregne mindre laks pr. portion. |
|
Opskriften er vist 74902 gange,
og udskrevet 1956 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-12-25 15:37:20 Super lækker opskrift - og meget nem! Den skal jeg lave igen, men næste gang vil jeg pynte med hakkede mandler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne