Brændte mandler i mikroovn
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt af : Linda Gømann Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienser i en passende skål - det bobler op i mikroovnen!
Indstil ovnen til 4 minutter ved 600 grader, tag skålen ud og rør let rundt med en træske - det er forrygende varmt! Stil skålen tilbage i mikroovnen og giv den 2 minutter mere. Det er nu en sej glinsende masse, som der skal røres i indtil sukkeret igen krystalliserer og mandlerne er fine og løse. Lad dem køle af på et stykke bagepapir. Det kan vist ikke være nemmere! |
|
Opskriften er vist 55226 gange,
og udskrevet 727 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Jørgensen - 2017-12-18 09:20:26 De er super nemme at lave, og rigtige nemme at skille ad da de ikke klistre sammen så hurtigt, men får ikke den klassiske “brændte” smag og virker derfor også lidt for bløde indeni. Tænker at jeg vil prøve igen, men så vil jeg riste mandlerne i ovnen til at starte med og derefter laves de færdige i micro ovnen. MA - 2017-11-14 21:24:43 Desværre for lidt varme - mine mandler blev bløde :-( anonym - 2017-11-12 14:22:31 Fantastisk ment i microovnen. Kog gerne alt op uden mandler, og tilsæt først derefter mandlerne i anden omgang, såbliver mandlerne knap så bløde, og jeg gav massen 1,5 min ekstra så mandlerne virker mere tørre.... Mums anonym - 2017-10-03 18:40:01 Meget klisteret mandler Ket Hansen - 2015-12-08 17:26:52 og hvor køber man lige rørsukker med top??? :0) Krp - 2014-11-28 15:24:35 For lidt varme, bløde mandler 😩 CGH - 2012-12-15 18:28:35 Alt for lav varme, mandlerne bliver bløde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne