Brændte mandler i mikroovn

Brændte mandler i mikroovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linda Gømann

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.mandler
5 spsk.farin eller rørsukker med top
4 spsk.vand (erstat evt. 1 spsk. m. 1 spsk rosenvand)
1 tsk.stødt kanel
 
Opskrift:
Bland alle ingredienser i en passende skål - det bobler op i mikroovnen!
Indstil ovnen til 4 minutter ved 600 grader, tag skålen ud og rør let rundt med en træske - det er forrygende varmt!

Stil skålen tilbage i mikroovnen og giv den 2 minutter mere.
Det er nu en sej glinsende masse, som der skal røres i indtil sukkeret igen krystalliserer og mandlerne er fine og løse.

Lad dem køle af på et stykke bagepapir.
Det kan vist ikke være nemmere!





karakterer:
Opskriften er vist 55226 gange,
og udskrevet 727 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-18 09:20:26
De er super nemme at lave, og rigtige nemme at skille ad da de ikke klistre sammen så hurtigt, men får ikke den klassiske “brændte” smag og virker derfor også lidt for bløde indeni. Tænker at jeg vil prøve igen, men så vil jeg riste mandlerne i ovnen til at starte med og derefter laves de færdige i micro ovnen.

  -   2017-11-14 21:24:43
Desværre for lidt varme - mine mandler blev bløde :-(

  -   2017-11-12 14:22:31
Fantastisk ment i microovnen. Kog gerne alt op uden mandler, og tilsæt først derefter mandlerne i anden omgang, såbliver mandlerne knap så bløde, og jeg gav massen 1,5 min ekstra så mandlerne virker mere tørre.... Mums

  -   2017-10-03 18:40:01
Meget klisteret mandler

  -   2015-12-08 17:26:52
og hvor køber man lige rørsukker med top??? :0)

  -   2014-11-28 15:24:35
For lidt varme, bløde mandler 😩

  -   2012-12-15 18:28:35
Alt for lav varme, mandlerne bliver bløde.