Fersk laks med oste- og kaviarcreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Aromatisksaft:
Alle urterne skæres i små tern og koges langsomt op med væden. Får lov til at trække med urterne i 2 timer og sigtes. Laks: Laksefileten renses helt ren og skæres i papirstynde skiver. Creme: Flødeosten tilsmages og gøres tynd med aromasaften. Kaviaren drejes forsigtigt De papirstynde skiver laks anrettes på en stor tallerken, som en ring på midten. Laksen omkranses af kaviarcremen. Umiddelbart før serveringen drysses laksen med groft salt, kørvel eller bredbladet persille. |
|
Opskriften er vist 25679 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne