Fersk laks med oste- og kaviarcreme

Fersk laks med oste- og kaviarcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.frisk fersk laksefilet
160 g.flødeost
2 dl.aromatisk saft (se nedenstående)
60 g.kaviar
 Kørvel
 
 Aromatisk saft:
4 dl.tør hvidvin
2 dl.vand
0.5 gulerod
0.25 løg
 persillestilk
1 laurbærblad
1 lille kvist timian
1 skalotteløg
1 stilk.bladselleri
0.5 citron skal heraf
 
Opskrift:
Aromatisksaft:
Alle urterne skæres i små tern og koges langsomt op med væden. Får lov til at trække med urterne i 2 timer og sigtes.

Laks:
Laksefileten renses helt ren og skæres i papirstynde skiver.

Creme:
Flødeosten tilsmages og gøres tynd med aromasaften. Kaviaren drejes forsigtigt

De papirstynde skiver laks anrettes på en stor tallerken, som en ring på midten. Laksen omkranses af kaviarcremen. Umiddelbart før serveringen drysses laksen med groft salt, kørvel eller bredbladet persille.





karakterer:
Opskriften er vist 25677 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu