Bulgursalat 05
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Fryseegnet : Nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Bring bulgur i kog i bouillonen med de snittede porrer. Lad det koge i 8 min. og trække i 5 min. Vend tranabær, græskarkerner og hakket persille i og smag til med chilisovs.
Lige inden servering vendes den skyllede salat i. |
|
Opskriften er vist 14220 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne