Sød kartoffelsuppe med bacon og purløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ja Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom dem i en gryde med de skyllede ringe af porrer, både det hvide og lysegrønne. Hæld kogende bouillon, rapskimolie og timian ved og drys med lidt salt. Lad suppen simre i ca. 15 min. Blend med mælk til den ønskede konsistens.
Skær bacon i tern og rist det på en pande, afdryp op fedtsugende papir. Klip purløg over rettet. |
|
Opskriften er vist 12547 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2017-09-30 17:06:03 Virkelig god, velsmagende og cremet :-) Marie - 2011-09-28 20:25:20 Lækker og nem at lave! Cremet og virkelig delikat smag. Kan anbefale at lægge en skefuld fromage frais ned i skålen inden servering - giver lidt frisk modspil :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne