Salt grovbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres i en stor skål, og ymeren lunes i en gryde og hældes over gæren.
Rør, til gæren er opløst og tilsæt rugmel, klid og kerner.
Lad blandingen stå ved stuetemperatur 1 times tid, indtil det bobler i overfladen.
Tilsæt hvedemel, salt og fennikel og lad dejen hæve tildækket 1 time. Ælt dejen igennem med de sidste 2 dl. mel og form 3 brød, der stilles til hævning på melede bageplader i ca. 30 minutter. Bag brødene nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time. Dæk evt. med stanniol hvis de bliver for mørke. Tag brødene ud på en rist. Smør dem med smør og drys med havsalt, mens de endnu er varme. |
|
Opskriften er vist 2247 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne