Kold kylling karry
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Zenja Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingerne skæres i små tern og koges til de er gennem kogt. Derefter skal de køle af. Pastaerne koges igennem og køles af. Bacon steges (evt. i ovnen)
Dressing: cremefraichen blandes med saften fra dåse-ananasserne. Der røres passende karry, salt og peber i (efter smag og behag) Servering: Pastaerne hældes i et fad og kyllingen drysses over. Bacon og ananas tern kommes ovenpå. Det hele kan serveres, evt pyntet med en basilikum dusk. Tips: Super lækker og nem at lave til mange mennesker. Og den kan laves i god tid da det er en kold ret. |
|
Opskriften er vist 10723 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne