Kold kylling karry

Kold kylling karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Zenja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fuldkornspasta
900 g.kyllinge filet
1 pk.bacon
 
 Dressing:
5 dl.cremefraiche
2 små dåser ananas
 karry
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingerne skæres i små tern og koges til de er gennem kogt. Derefter skal de køle af. Pastaerne koges igennem og køles af. Bacon steges (evt. i ovnen)

Dressing:
cremefraichen blandes med saften fra dåse-ananasserne. Der røres passende karry, salt og peber i (efter smag og behag)

Servering:
Pastaerne hældes i et fad og kyllingen drysses over. Bacon og ananas tern kommes ovenpå.

Det hele kan serveres, evt pyntet med en basilikum dusk.

Tips:

Super lækker og nem at lave til mange mennesker. Og den kan laves i god tid da det er en kold ret.





karakterer:
Opskriften er vist 10723 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu