Oksebov i sort øl
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt : Red : |
|
|
Læg boven i en stegeso, dybt ildfast fad eller en stegegryde med låg.
Læg krydderbuketten og resten af ingredienserne ned omkring kødet. Læg låget på eller pak det ind i folie. Stil soen i en kold ovn og sæt varmen på 200 grader. Når der er gået halvanden time kan man kigge til det, mest for at checke om stegen skal vendes eller om der skal mere væde på. Steg ca. en time mere. Stegeskyen bør være kogt nok ind, hvis ikke gøres det i en gryde. Smag til med salt, sukker, evt. en smule citronsaft. Hvis man synes an saucen piskes op med små kolde smørklatter, når den er taget af blusset. Det giver en fantastisk blank, cremet og heftig sauce. Spis det meget møre kød, løg, svesker og sauce med kartoffelmos, eller kålrabimos pisket med smør, salt, citronsaft og muscatblomme. |
|
Opskriften er vist 11471 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne