Cookies med masser af fyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : haenschke Indsendt : |
|
|
Pisk smør og sukker cremet og pisk farin,æg og vaniljesukker i. Sigy melet sammen med bagepulver og rør det i dejen sammen med salt. Rør frugt, nødder og chokolade i dejen.
Del dejen i to dele og form dem til tykke pølser. Pak dem ind og sæt dem i køleskabet mindst 1 time. Bagning: varm ovnen op til 180 grader varmluft. Skær dejen i 2 cm tykke skiver og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir. Bag kagerne 12-15 min. lad dem afkøle på pladerne 5 min., før de flyttes over på en rist. Læg de afkølede kager i en kagedåse. Tips: Dejen kan fryses rå, og så er det nemt at bage cookies: Tag dejen ud og lad den tø op. Det tager 1 times tid. Skær dejen i skiver og bag kagerne. |
|
Opskriften er vist 5496 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne