Vintergryde med oksetværreb
Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb Indsendt : |
|
|
Brun kødstykkerne godt på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde.
Tag dem op og brun derefter de pillede løg.
Tag også dem op og gem dem til sidst.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt laurbærblade, øl og vand.
Lad det koge godt 1 time.
Skær gulerødder og porrer i mindre stykker, ikke for små og kom dem i retten i god til, ca ¾ time inden kødet er færdigkogt.
Kom løgene i de sidste 15 minutter af kogetiden.
Smag til med salt og peber. Server i et halvdybt fad eller direkte fra gryden og byd kartoffelmos og groft brød til. |
|
Opskriften er vist 15026 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Elisabeth - 2017-01-05 14:43:52 Der står ingenting om hvordan udskæringen er af tværrebet. Hvad med bagefter? Skal det være så mørt at kødet falder fra benet? Synes ikke retten smager af retten smager af meget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne