Vintergryde med oksetværreb

Vintergryde med oksetværreb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.oksetværreb
3-4 spsk.Smør margarine eller fedt
500 g.skalotteløg
2 laurbærblade
1 flaske øl, lys eller alm.
3 dl.vand
6-8 gulerødder
1 bdt.porrer
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør
 Kartoffelmos
 Groft brød
 
Opskrift:
Brun kødstykkerne godt på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde. Tag dem op og brun derefter de pillede løg. Tag også dem op og gem dem til sidst. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt laurbærblade, øl og vand. Lad det koge godt 1 time. Skær gulerødder og porrer i mindre stykker, ikke for små og kom dem i retten i god til, ca ¾ time inden kødet er færdigkogt. Kom løgene i de sidste 15 minutter af kogetiden.

Smag til med salt og peber. Server i et halvdybt fad eller direkte fra gryden og byd kartoffelmos og groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 15026 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-05 14:43:52
Der står ingenting om hvordan udskæringen er af tværrebet. Hvad med bagefter? Skal det være så mørt at kødet falder fra benet? Synes ikke retten smager af retten smager af meget.