Livs Trekornsbrød
Fryseegnet : Kan godt fryses Indsendt af : Action_Liv Indsendt : Red : |
|
|
Rør gær, salt, olie og vand sammen i en skål. Tilsæt resten og kom kun lidt mel i adgangen.
Lad dejen hæve i 1 time i skålen. Fordel dejen i 2 smurte brødforme, og lad der efter dejen hæve i 20 min. Bag brødene i ovnen 1 time ved 225 grader. Kig til det en gang imellem. God fornøgelse :) Tips: Lidt mere mel kan måske godt være nødvendigt, men ikke for meget. Bag det om aftenen, så er det næsten stadig som nybagt om morgenen. Man kan også lave det som boller, så skal der bare bruges æg til at pensle, hvis man har lyst. De skal dog ikke hæve lige så meget varme, og skal ikke bruge lige så meget tid i ovnen og til at hæve. |
|
Opskriften er vist 9594 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Ibci - 2011-09-11 11:02:40 Jeg bruger gerne lidt fuldkornsmel i også:-) Bager dette brød flere gange i ugen:-) Action_Liv - 2011-03-29 18:53:40 20 pers. til begge brød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne