Svends Humør-boller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jonas_b Indsendt : Red : |
|
|
Det hele æltes godt igennem og stiller til hævning omkring 20 minutter.
herefter formes dejen til bollerne, der sættes på en plade m. bagepapir, og hæver i yderligere 15-20 minutter. Bollerne kan herefter pensles og f.eks. drysses med knækkede hvedekærner eller havregryn. Bollerne bages ved 225 C, men IKKE med varmluft i ca. 12 minutter. Hvorefter de sættes over på en bagerist og overdækkes med et bagestykke – husk at de hurtigt skal tages af bagepladen hvis de ikke skal blive sorte i bunden. :o(. God fornøjelse Tips: Min fars tilpassede opskrift. Er velegnede som bla. fødselsdags boller, et hit i familien |
|
Opskriften er vist 3477 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne