Kartoffellasagne med bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær hver i 4 skiver.
Blancher dem i letsaltet vand i 3 min.
Hæld vandet bort og køl kartoflerne af i koldt vand.
Rist baconterningerne gyldne i olien.
Bland champignoner i og lad dem riste med nogle min., inden peberfrugtstrimlerne blandes i.
Drys melet over og rør.
Tilsæt bouillonen lidt efter lidt og lad det koge igennem.
Smag til med salt og peber.
Hæld halvdelen af sovsen i bunden af et fad.
Læg de blancherede kartoffelstykker taglagt i rækker.
Fordel resten af sovsen med fyldet på toppen.
Bag retten på nederste rille i ovnen ved 180 grader i 50 min.
Riv den skyllede salat itu og bland den med tomat og løgringe.
Rør dressingen sammen og server den til.
|
|
Opskriften er vist 22238 gange,
og udskrevet 605 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne