Kartoffellasagne med bacon

Kartoffellasagne med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 storekartofler
200 g.bacon i terninger
2 spsk.olivenolie
200 g.skivede champignoner
3 røde peberfrugter i strimler
2 spsk.mel
1 l.hønsebouillon
 salt
 rigeligt friskkværnet sort peber
 
 salat:
1 salathoved
2 tomater
1 salatløg
 Dressing:
½ dl.citronsaft
2 spsk.solsikkeolie
 salt
 friskkværnet sort peber
1 knsp.sukker
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær hver i 4 skiver. Blancher dem i letsaltet vand i 3 min. Hæld vandet bort og køl kartoflerne af i koldt vand. Rist baconterningerne gyldne i olien. Bland champignoner i og lad dem riste med nogle min., inden peberfrugtstrimlerne blandes i. Drys melet over og rør. Tilsæt bouillonen lidt efter lidt og lad det koge igennem. Smag til med salt og peber. Hæld halvdelen af sovsen i bunden af et fad. Læg de blancherede kartoffelstykker taglagt i rækker. Fordel resten af sovsen med fyldet på toppen. Bag retten på nederste rille i ovnen ved 180 grader i 50 min. Riv den skyllede salat itu og bland den med tomat og løgringe. Rør dressingen sammen og server den til.





karakterer:
Opskriften er vist 22246 gange,
og udskrevet 605 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu