Krebinetter

Krebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Krebinetter, billede 4 Krebinetter, billede 1 Krebinetter, billede 2 Krebinetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Panering:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Opskrift:
Form 4 lige store krebinetter af svinekødet og krydder med salt og peber.

Panering:
Vend krebinetterne i sammenpisket æg.

Vend dem derefter i raspen

Steges gyldne i smør, 4-5 min. på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 54574 gange,
og udskrevet 610 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4036 (961 kcal)
KJ pr. Pers. 1009 (240 kcal)
Vægt ialt 570 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 708 KJ (168 kcal)
Protein 18.7 gram
Fedt 10.5 gram
Kulhydrat 0.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-05-13 11:16:04
Lol -- det er karbonader du har lavet Krebinetter er vendt i MEL. Det lærer man i skolen/børnevisdom.

  -   2023-05-13 06:17:55
Hvad er forskelen på krebinetter og så karbonader