Krebinetter
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form 4 lige store krebinetter af svinekødet og krydder med salt og peber.
Panering: Vend krebinetterne i sammenpisket æg. Vend dem derefter i raspen Steges gyldne i smør, 4-5 min. på hver side. |
|
Opskriften er vist 54101 gange,
og udskrevet 607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer k.å - 2023-05-13 11:16:04 Lol -- det er karbonader du har lavet Krebinetter er vendt i MEL. Det lærer man i skolen/børnevisdom. niels ertmann - 2023-05-13 06:17:55 Hvad er forskelen på krebinetter og så karbonader |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne