Kartoffel-lasagne
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne, skær dem i skiver på ¼ cm’s tykkelse og drys med salt og peber. Den optøede spinat presses fri for væde og krydres med salt og peber. I en smurt form lægges kartoffelskiver i lag med spinat og mornaysauce. Slut af med sauce og drys med ost. Bag lasagnen ved 200º i ca. 25 min.
Tip: Retten kan også tilsættes ristet hakket okse.
|
|
Opskriften er vist 22768 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-03-12 21:39:12 til Andy - brug kogte skivede kartofler i stedet. Evt. flere kogte dagen før, og skær dem i skiver, Hakkede løg og tilsæt en halv ds flåede hakkede tomater og krydderier, og lav en rigtig bechamelsauce til med smeltet ost i. Så bliver den rigtig super. Andy - 2011-02-19 17:47:48 Har lavet den et par gange nu, og har begge gange kæmpet lidt med rå kartoffelstykker. Bettinna - 2011-01-20 15:05:16 Fin opskrift, men mener at det smager bedre med noget champignon i. Dina - 2007-04-24 13:28:41 Lækker ret - Prøv at tilsætte lidt stegt bacon Anika - 2005-01-01 01:01:01 Lavede den med squash, svampe, løg, hakket tomat og kartofler og det blev rigtig godt. Et godt alternativ til alm lasange. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Utrolig god og velsmagende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne