Kartoffel-lasagne

Kartoffel-lasagne , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 storebagekartofler
1 pk.frossen hel spinat
 salt
 peber
1 pk.Mornaysauce
15 g.smør
50 g.reven ost
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne, skær dem i skiver på ¼ cm’s tykkelse og drys med salt og peber. Den optøede spinat presses fri for væde og krydres med salt og peber. I en smurt form lægges kartoffelskiver i lag med spinat og mornaysauce. Slut af med sauce og drys med ost. Bag lasagnen ved 200º i ca. 25 min. Tip: Retten kan også tilsættes ristet hakket okse.





karakterer:
Opskriften er vist 22768 gange,
og udskrevet 478 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-12 21:39:12
til Andy - brug kogte skivede kartofler i stedet. Evt. flere kogte dagen før, og skær dem i skiver, Hakkede løg og tilsæt en halv ds flåede hakkede tomater og krydderier, og lav en rigtig bechamelsauce til med smeltet ost i. Så bliver den rigtig super.

  -   2011-02-19 17:47:48
Har lavet den et par gange nu, og har begge gange kæmpet lidt med rå kartoffelstykker.

  -   2011-01-20 15:05:16
Fin opskrift, men mener at det smager bedre med noget champignon i.

  -   2007-04-24 13:28:41
Lækker ret - Prøv at tilsætte lidt stegt bacon

  -   2005-01-01 01:01:01
Lavede den med squash, svampe, løg, hakket tomat og kartofler og det blev rigtig godt. Et godt alternativ til alm lasange.

  -   2005-01-01 01:01:01
Utrolig god og velsmagende