Roulade-russisk
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Gyngehøvdingen Indsendt : Red : |
|
|
Kagen:
Pisk æggene luftige med sukker (evt. sødemiddel). Bland kartoffelmel, hvedemel og bagepulver. Sigt og vend melet i æggemassen. Fordel dejen jævnt i et tyndt lag på en bradepande med bagepapir, har du miniovn laves let to mindre roulader af dejen. Bag ved 210 grader i 8-10 min., når den begynder at tage en den mindste smule farve er den færdig. Vend kagen ud på et stykke bagepapir, evt. drysset med sukker og læg et fugtigt, lunt viskestykke over et meget lille øjeblik. Træk det øverste papir forsigtigt af og smør hurtigt fyld på over hele kagen. Rul straks rouladen stramt ved hjælp af papiret på undersiden. Lad ligge et øjeblik. Overtræk: Chokoladen smeltes og Fraicheletten røres i. Lægges over kagen. Pynt evt. med frugtstykker, revet chokolade eller krymmel. Tips: Problemer? Rouladen knækker ved sammenrulning. Æggene var for små, altså dejen for tør, kagen afkølede for meget, eller dejen bagte for længe. Papiret vil ikke slippe. Kagen var ikke helt færdigbagt, viskestykket var for koldt eller viskestykket lå ikke længe nok på Overtrækket skiller. Du brugte ikke Thranes fraiche let 6%, som ikke skiller |
|
Opskriften er vist 5600 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla-larsgaard - 2011-03-27 15:37:46 Nøj! Den kage er bare god. Jeg kan stærkt anbefale den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne