Små kyllinger med estragonsovs

Små kyllinger med estragonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lille poussin pr. person
 Frisk estragon
50 g.smør
 Salt
 Peber
 Smør og olie til bruning
2 dl.hvidvin
2.5 dl.piskefløde
 Evt.jævning
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Små kogte aspargeskartofler vendt i persille
 Agurkesalat
 
Opskrift:
Kom frisk estragon i hver kylling. Kom også en lille klat smør i. Gnid kyllingerne med salt og peber og brun dem på alle sider i smør og olie i en stegegryde. Dæmp varmen og hæld halvdelen af vinen ved. Lad kyllingerne snurre under låg i 35-40 minutter, husk at fjerkræ skal være gennemstegt.

Tag dem op af gryden og kom resten af vinen i sammen med fløden. Kog det godt igennem og jævn evt. sovsen. Kom finthakket estragon i og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 3132 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-29 17:18:02
Jeg elsker det! Men soyasovs skal købe i NETTO!.. WOOOOT!!!!!!!!!!!! Yuuum, bananpuré, det dææjligt for maven og håret. Jeg har også spist en Muffin med Creme, den var dææjlig, men de kan jo ikke holde sig! Jeg har også bananer, men de kan heller ikke holde sig... Ja, det dyre pære..