Forbagt tærtebund (mørdejsbund - mørdej), glider ikke ned
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smuldres i melet, sukkeret tilsættes og dejen samles med let hånd.
Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (24 cm i diameter). Beklæd formen med dejen og klem den godt fast hele vejen rundt i kanten. Tærtebunden sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille og bages i 25 min. Tips: Vi tører bordpladen med en fugtig karklud, hvorefter vi lægger et stykke witawrap på, den fugtige karklud er for at witawrappen skal blive på plads. Dejen lægges herpå, og trykkes let ud, her kan du så vælge at lægge endnu et stykke witawrap over dejen, og dejen rulles ud. Det øverste stykke witawrap fjernes, det nederste kan du nu tage fat i og bruge til at løfte dejen over tærtefadet, og dejen trykkes ud i hjørnerne inden witawrappen fjernes. |
|
Opskriften er vist 43012 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda Barrett - 2019-10-22 11:29:24 Hej kan den laves i forvejen og kommes i fryseren og ties op og fyldes med frem og frisk frugter. Med venlig hilsen Gerda Barrett |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne