Flan casero de Argentina
Indsendt af : Albert Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk ingredienserne meget grundigt (1 minut eller mere med røremaskine).
Opvarm ovnen til 180 grader. Hæld flan-massen i en 2 liter karamelform (i Danmark en buddingform). Stil formen i vandbad i ca. 15-20 minutter - hold opsyn med at den ikke bliver brun i overflden. Efter 20 minutter eller hvid brun overflade drysses med sukker og der skrues ned til 160 grader. Afvent at massen bliver fast (når man skubber til formen, skvulper den stadig, men en massen slipper et tyndt knivsblad). Tag formen ud af ovnen og stil til afkøling. Den traditionelle caramelo er nem. 250 g sukker ac. 3 dl kogende vand Sukkeret smeltes i en tykbundet gryde eller på en pande med høje sider. Så snart sukkeret bruner, tilsættes det kogende vand. Der røres grundigt, til el caramelo er flydende. El flan serveres i asietter el. lign. og overhældes med caramelo. |
|
Opskriften er vist 3088 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne