Flan casero de Argentina

Flan casero de Argentina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Albert Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 æg
1 l.mælk
1.5 dl.sukker (gerne mørkt rørsukker ellers Brun farin)
1 dl.brun rom
 
 Caramelo:
250 g.sukker
3 dl.kogende vand
 
Opskrift:
Pisk ingredienserne meget grundigt (1 minut eller mere med røremaskine).

Opvarm ovnen til 180 grader.

Hæld flan-massen i en 2 liter karamelform (i Danmark en buddingform). Stil formen i vandbad i ca. 15-20 minutter - hold opsyn med at den ikke bliver brun i overflden.

Efter 20 minutter eller hvid brun overflade drysses med sukker og der skrues ned til 160 grader.

Afvent at massen bliver fast (når man skubber til formen, skvulper den stadig, men en massen slipper et tyndt knivsblad).

Tag formen ud af ovnen og stil til afkøling.


Den traditionelle caramelo er nem.
250 g sukker
ac. 3 dl kogende vand

Sukkeret smeltes i en tykbundet gryde eller på en pande med høje sider. Så snart sukkeret bruner, tilsættes det kogende vand. Der røres grundigt, til el caramelo er flydende.

El flan serveres i asietter el. lign. og overhældes med caramelo.





karakterer:
Opskriften er vist 3049 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu