Hytteostegratin
Hovedingrediens : Oste - Hytteost Indsendt : Red : |
|
|
Det hele blandes sammen og hældes i en lille bradepande eller gratinform.
Bages cirka 1 time ved 220 grader (varmluft ca. 200 grader). Serveres med grøn salat, kartofler, sovs, rødkål og hvad der ellers hører til. Kan også spises koldt på brød eller sammen med kartoffelsalat mm. |
|
Opskriften er vist 5762 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne