Lammesteaks med hvidløgscreme og kartoffelkompot
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesteak Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steak’sene brunes godt og krydres med provencekrydderi, salt og peber.
Færdigsteges ved middelvarme 3 - 4 min. på hver side.
Hvidløgscreme: De pillede hvidløgsfed blancheres 3 gange = 3 gange kort opkog i vand. Fløde, hvidløg og de rensede champignons simrer i ca. 10 min. Alt blendes og smages til med salt og peber. Hakket persille tilsættes. Kartoffelkompot: Kartofler, blegselleri og gulerødder skæres i tern og ristes i lidt olie på en pande - uden at tage farve. grøntsagsbouillonen tilsættes og det simrer ca. 8-10 min. Før servering sigtes væden fra. Servér med hvidløgscreme og kartoffelkompot. |
|
Opskriften er vist 70248 gange,
og udskrevet 949 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Kate - 2021-01-04 15:47:54 Lad gerne kartoffelkompotten simre længere end de 10 min. Jeg lod dem simre i 15-20 min, hvilket var super godt. Solveig - 2010-08-11 16:37:25 Rigtig god sovs, peppede den op , med citronsaft,edike lidt sukker. Skal i dag bruges til kylling filet, får kogte kartofler, hele majs lavet på grillen, og måske en tomat salat til, muf Lone Gasberg - 2005-01-01 01:01:01 Sovsen meget god, men mærkelig farve ;-) Brugte hønsebouillion og løg i stedet for grøntsagsbouilon og blegselleri. Kogte det i ca 15 min så kartoflerne ikke var hårde. thomas svith - 2005-01-01 01:01:01 sovsen er rigtig god, men katoflerne er ikke så gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne