Tvebakkekage 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Butterdej Indsendt af : Lamsebamse Indsendt : Red : |
|
|
Sukker røres skummende med æggene.
Knus tvebakkerne, dette er nemmest gjort ved at putte dem i en stor frostpose som man binder for og ruller/slår på med kagerulle eller kødhammer indtil tvebakkerne er helt knuste. Vend dernæst de knuste tvebakker i æggemassen og hæld det i en springform som er smurt og meldrysset eller beklædt med bagepapir (gør jeg selv). Bages på midterste rille ved 200 grader C i ca. 30 minutter eller til den er gylden og gennembagt. Serveres med flødeskum og frugt, eksempelvis kiwi i skiver, blåbær, jordbær etc. |
|
Opskriften er vist 17324 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne