Marineret laksefilet med savojkål

Marineret laksefilet med savojkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.skind- og benfri laksefileter
2 porrer
2 gulerødder
1 lilleSavoykål
2 spsk.frisk timian
2 dl.fiskefond
15 småkartofler
1 citron
2 spsk.hvidvinseddike
2 spsk.vand
 
Opskrift:
Der fremstilles en marinade af hvidvinseddike, citronsaft og vand. Marinaden smages til med salt og peber, der tilsættes 2 spsk. groft hakket timian. Hældes over fisken og trækker i min. 20 minutter.

Kartofler, gulerødder og porrer skæres i grove tern og kommes i et ildfast fad, overhældes med fiskefond og sættes i forvarmet ovn ved 200° i 25-30 min. Tages ud af ovnen. Savojkålen hakkes i grove tern på 1 x 2 cm og blancheres. Vendes sammen med grøntsagerne. Fisken anbringes ovenpå grøntsagerne, dryppes med citronsaft og kommes tilbage i ovnen i ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 10057 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu