Marineret laksefilet med savojkål
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Der fremstilles en marinade af hvidvinseddike, citronsaft og vand. Marinaden smages til med salt og peber, der tilsættes 2 spsk. groft hakket timian. Hældes over fisken og trækker i min. 20 minutter.
Kartofler, gulerødder og porrer skæres i grove tern og kommes i et ildfast fad, overhældes med fiskefond og sættes i forvarmet ovn ved 200° i 25-30 min. Tages ud af ovnen. Savojkålen hakkes i grove tern på 1 x 2 cm og blancheres. Vendes sammen med grøntsagerne. Fisken anbringes ovenpå grøntsagerne, dryppes med citronsaft og kommes tilbage i ovnen i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 10057 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne