Boller 20
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : tina Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i den lune væske (ca. 30'c)
De andre ingredienser tilsættes. Hævet 30 min. Formes 16 boller, hæv 30 min. Pensels med æg og bag 12 min ved 220 grader C. |
|
Opskriften er vist 8370 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne