Hvidløgssuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Indsendt af : katharinal Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De 26 pillede hvidløg vendes i lidt olivenolie og salt og peber. Kommes i et ildfast fad med sølvpapir over og bages i 45 minutter ved 175 grader.
Alm. løg hakkes og steges i smør sammen timian til de er klare. Tilsæt de bagte og friske hvidløg og lad dem stege med i gå minutter. Tilsæt herefter bouillonen og lad det koge indtil hvidløgene er møre. Blend suppen. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber. Læg lidt parmesanost i en suppeskål og hæld suppen over. Tips: Fantastisk til at bekæmpe forkølelse og influenza! :) |
|
Opskriften er vist 39867 gange,
og udskrevet 725 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (26 stemmer) |
|
Kommentarer michye7770 - 2020-02-23 20:45:26 Skal jævnes med nogle kogte kartofler, så bliver de rigtig god. anonym - 2016-02-03 17:38:34 mime drenge på 4 og 5 elsker den her suppe. Michael - 2015-09-03 20:10:28 Kogte mosede kartofler giver suppen den rette konsistens . Bare super !. anonym - 2014-09-15 16:58:07 En virkelig lækker suppe som er god at lave når du ikke er helt frisk :-) Tilsæt eventuelt nogle ærter for at gøre den mindre stærk Michael - 2013-08-24 23:17:20 Tilsæt Evt. 2 lauerbærblade og husk at tage dem fra før du blender. (der kan også tilsættes et par kogte kartofler fra dagen før). anonym - 2013-02-27 21:46:44 Lyder lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne