Urtefad
Indsendt af : McEspersen Indsendt : Red : |
|
|
Fordel pastinakken i bunden af et ovnfast fad. Stænk med en smule olivenolie og drys med godt groft salt.
Fordel peberfugtsstrimlerne herover. Drys med løg og hvidløg. Fordel til sidst kartoffelskiverne og drys med groft salt og evt. friskkværnet peber. Hæld fløde ved, så det går ca. halvt så højt i fadet som urterne. Bag i en 200 grader varm ovn i 30-45 minutter. (Til kartoflerne er møre, og evt. let sprøde i kanten, hvis det ønskes). Tips: Har ikke prøvet at fryse retten, så ved ikke, om den er fryseegnet. Kan ikke forestille mig, den er som ubagt pga. kartoflerne. |
|
Opskriften er vist 4048 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer McEspersen - 2011-03-20 14:10:41 Glemte lige: Fordel små smør/margarineklatter over kartoflerne, inden retten sættes i ovnen - specielt hvis man ønsker den let sprøde kant på kartoflerne. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne