Syltet asier

Syltet asier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Glas

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Asier

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : 89Sidsel

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Asier (store)
 
 - atamon til skylning af glas se vejledning på flasken.
 
 Lage:
1 l.lagereddike
500-600 g.rørsukker
2 spsk.gule sennepskorn
8 stjerneanis
16-20 Peberkorn, sorte
 
Opskrift:
Asierne skrælles og skæres i strimler hvorefter de drysses med salt og lægges på køl til dagen efter. Derefter skylles de i iskoldt vand og kommes i et skoldet og evt. atamonskyllet glas.

Alle ingredienserne til lagen koges op hvorefter det hældes over asierne i glasset. Glassene lukkes til med det samme og stilles mørkt og køligt.

Bruges atamon kan asierne hold i minimum ½-1 år, ellers skal de helst stå i køleskabet og spises i løbet af et par måneder.






karakterer:
Opskriften er vist 10570 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu