Pålægskagemand 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
røres i maskine.
hæve 30 minutter.
dej ud på bordet, ekstra mel tilsættes æltes og formes og hæve igen. Rulles ud til ca. 1 cm tyk bund bages 10-15 minutter ved 210 grader (passer til plade 40 x 34 cm + 5 boller) Tips: Smør bunden med smør og læg salat på. Forslag til pålæg: 1 6 Skiver laks- asparges- citron- tomat 2.5 æg- rejer- mayomaise- karse- citron- agurk 3.16 skiver Rullepølse- rødløg- Italiensk salat- tomat- sky 4.10 skiver Flæskesteg- rødkål- appelsin- agurk 5.12 skiver Roastbeef- remoulade- peberrod- ristet løg- agurk |
|
Opskriften er vist 42304 gange,
og udskrevet 747 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer tina hansen - 2015-08-11 22:15:50 skal mælken lunes nette - 2014-05-25 06:34:33 Hvorlænge skal den hæve 2. Gang anonym - 2013-10-21 12:04:33 nogen der ved om bunden kan fryses??? anonym - 2012-01-28 07:59:12 Super super dejlig og luftig dej..... denne her opskrift er min nye favorit til pålægskagemand og boller anonym - 2011-03-29 09:46:12 kan denne bund fryses |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne