Chokoladekage á l'orange
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Kamilla Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader C.
Vask appelsinen grundigt. Kage: Pisk margarine og sukker sammen. Pisk derefter mel, bagepulver, vanillesukker og kakao i. Så æg, appelsinsaft og mælk. Hak chokoladen groft og bland det i sammen med appelsinskrællen. Det hele hældes i en springform og bages i ca. 1 time. Glasur: Det hele blandes sammen. Lidt af gangen under omrøring. |
|
Opskriften er vist 5325 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne