Bjergsted-Solsikkebrød til bagemaskine

Bjergsted-Solsikkebrød til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Hessel

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.Hvedemel
150 g.Speltmel
1 tsk.Fint salt
2.5 tsk.Gær
50 g.Solsikkekerner
35 g.3-korns blanding
325 g.Lunkent vand
 
Opskrift:
Alle ingredienser tilsættes bagemaskinens form direkte på en digitalvægt.

Min bagemaskine (Melissa XBM 1128) skal kører på program 1 (normal prg. 3 timer) og sættes til color dark (mørkt) samt størrelse 1,5 Lb.


Brødet bliver det mest uovertrufne solsikkebrød du kan forestille dig. Jeg har selv lige købt min maskine i Netto for 300.- kr og er helt på halen over det fantastiske resultat.
God fornøjelse.

Tips:

Brødet bliver det mest uovertrufne solsikkebrød du kan forestille dig. Jeg har selv lige købt min maskine i Netto for 300.- kr og er helt på halen over det fantastiske resultat. God fornøjelse.





karakterer:
Opskriften er vist 18419 gange,
og udskrevet 339 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-23 10:25:53
Super godt brød. Første gange jeg bagte det, faldt det sammen på midten, herefter justerede jeg vandmængden til 300g og brødet blev PERFEKT!Spelt mel kan sagtens udskiftes med fx sigtemel.

  -   2012-03-18 10:29:03
Tørgær "bør" kun bruges, hvis bagemaskine skal forsinkes - hvis du blander og bager .... så brug alm. gær.

  -   2011-09-27 16:20:15
Prøver den med almindeligt gær om lidt.

  -   2011-03-21 23:27:05
Går ud fra at gær skal være tørgær?