Bjergsted-Solsikkebrød til bagemaskine
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Hessel Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser tilsættes bagemaskinens form direkte på en digitalvægt.
Min bagemaskine (Melissa XBM 1128) skal kører på program 1 (normal prg. 3 timer) og sættes til color dark (mørkt) samt størrelse 1,5 Lb. Brødet bliver det mest uovertrufne solsikkebrød du kan forestille dig. Jeg har selv lige købt min maskine i Netto for 300.- kr og er helt på halen over det fantastiske resultat. God fornøjelse. Tips: Brødet bliver det mest uovertrufne solsikkebrød du kan forestille dig. Jeg har selv lige købt min maskine i Netto for 300.- kr og er helt på halen over det fantastiske resultat. God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 18418 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Sanne - 2013-05-23 10:25:53 Super godt brød. Første gange jeg bagte det, faldt det sammen på midten, herefter justerede jeg vandmængden til 300g og brødet blev PERFEKT!Spelt mel kan sagtens udskiftes med fx sigtemel. Else - 2012-03-18 10:29:03 Tørgær "bør" kun bruges, hvis bagemaskine skal forsinkes - hvis du blander og bager .... så brug alm. gær. København. - 2011-09-27 16:20:15 Prøver den med almindeligt gær om lidt. Per - 2011-03-21 23:27:05 Går ud fra at gær skal være tørgær? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne