Østers i eventyrland
Indsendt af : Ask Indsendt : |
|
|
Opløs saltet i grapejuicen, og tilsæt champagnen. Frys det i en firkantet boks, til en fast blok (Det tager noget tid at fryse isen, så gør aftenen i forvejen – så er der også tid til at nyde den resterende champagne!).
Åben østersne med en østrskniv (Sørg for at alle skalrester er fjærnet!), og læg dem på et serverings fad med knust is. Tag isen ud af fryseren, og riv den med en gaffel, så der dannes en granité. Hæld lidt gin over hver østers, og top det med en teske granité. Server straks. Tips: Der vil være overskydende granite, ellers er det ikke muligt at rive det. Så hvis du skal lave størere portioner, så vurder lige hvor meget der er brug for. |
|
Opskriften er vist 5506 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ask - 2013-04-01 21:57:48 Jeg blev inspireret af en drink kaldet Alice i eventyrland. Behøves man en anledning for at spise østers? Hvad med nytårsdag, fødselsdag, mærkedag,hyggedag, lørdag, søndag, hverdag... etc. ;o) EverH - 2013-01-04 17:06:26 Syret opskrift, hvor har du den fra? Og i hvilken anledning tages den i brug. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne