Amerikanske muffins med olie
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Jepasa Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel, sukker, bagepulver, vanillesukker og salt godt sammen.
Pisk æg, mælk og olie ca. 1 min. Må gerne blive luftigt. Rør æggeblandingen i melblandingen, til det er ensartet. Fordel dejen i forme og fyld dem ca. 3/4 op. Bages i midten af ovnen 20-25 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Små muffins ca. 15 min. Tips: Chokolademuffins: Erstat 50 gram mel med 50 gram kakao, og læg et stort stykke chokolade på højkant i dejen og tryk den lidt ned i kagen. Chokoladen må ikke nå bunden i formen, det synker, når de bliver bagt. Muffins med bær: Brug ca. 100 gr. blåbær eller hindbær pr. portion. Alle slags bær kan bruges, også frosne. Marmormuffins: Lav en portion grundopskrift og en portion chokoladeopskrift. Put ½ af hver i formen, de blander sig selv. Prøv selv at variere grundopskriften. Bruges silikoneforme, så tag muffins ud så snart de er kommet ud af ovnen. Falder de let ud af formen, er de færdigbagte. |
|
Opskriften er vist 81498 gange,
og udskrevet 1614 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (116 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-04-08 09:49:20 Vi er vilde med disse muffins, både fordi opskriften er nem for børnene og fordi kun fantasien sætter grænser for sødme og smag :-) fx. Hvid chokolade og hindbær. Lige nu skal prøves blanding af blåbær og brombær og hvid chokolade. anonym - 2013-06-30 07:59:15 Smager ikke af meget. Heller ikke marmorkage-varianten. Denne opskrift bliver ikke brugt igen! Julie - 2012-07-09 15:46:01 Jeg prøvede disse i fredags, men de hævede næsten ikke. Fyldte 3/4 op og fuldte grundopskriften. Så jeg er ikke helt klar over, hvad jeg gjorde galt. Nogen, der kan hjælpe? Per - 2012-06-19 19:27:45 Giver Marie ret, grundopskriften er ikke sød nok. Marie - 2011-09-28 21:24:02 god nem opskrift, men jeg ville tilsætte mere sukker, de er ikke helt søde nok... Men eller kan det anbefales at bruge chokoladestykker eller en kompi af blåbær og mandel :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne